En İyi 5 Mobil Strateji Oyunu

oyun severler için vazgeçilmez olan en iyi strateji oyunlarını sizler için. derledik




1.Clash of Clans
benimde 1.5 yıl kadar oynadığım ve sonra zaman ayıramadığımdan bıraktığım süper zevkli bir strateji oyunuYapımcısını zengin eden oyun firmaya günde oortalam 2 milyon dolar kazandırıyormuş.Google Play’deki kullanıcı puanı oldukça yüksek: 4.7 gayet iyi hoş vakit görebileceğiniz bir oyun


http://link.tl/PhnE

2. Game of War – Fire Age

Bu oyunu daha çok karşımıza çıkan sarışın kadın dediğim yani kate upton dan tanıyoruz. Google Play kullanıcı puanı her ne kadar 4.0 olsa da oldukça fazla kişi tarafından takip edilen ve oynanan bir oyun.




3. Kingdom Rush 

oynamaktan en çok keyif aldığım oyunlardan bir tanesidir.Karakterler inanılmaz keyifli ve güzel, grafikler çok iyi. Farklı zorluk seviyelerine sahip olması da ayrı artsı. Ayrıca diğer strateji oyunları gibi sizi sürekli para yatırmaya zorlamıyor. Google Play’de 4.6 puana sahip olması tesadüf değil.




4. Boom Beach

Clash of Clans’ın yapımcısı olan Supercell’in bir diğeri olan Boom Beach, Clash of Clans kadar tutmasa da oldukça fazla oyuncu sayısına ve 4.4’lük bir kullanıcı puanına sahip.




5. Castle Clash


Robotlar, cüceler ve canavarlardan oluşan ordular kurabildiğiniz bu oyun oldukça keyifli. Yüksek yükleme sayısı ve 4.6 kullanıcı puanı ile dikkat çekiyor. Denemekte fayda var.