Need for Speed No Limits v1.0.47 FULL APK, araba yarış oyunlarını seviyorsanız yapımcılığını ELECTRONIC ARTS (EA GAMES) stüdyosunun üstlendiği yeni bir oyundur…
Amacınız her yarış oyununda olduğu gibi aynıdır sahip olduğunuz arabayı en iyi şekilde kontrol ederek rakiplerinizi geçip bölümün sonuna ulaşmaktır yalnız polis arabaları, tuzaklar ve dahası yolunuzu kesmek için çabalayacaktır…Need for Speed No Limits Play Store’da ücretsiz olarak kullanıcısına sunulsa da ülkemiz TÜRKİYE için hala hazır durumda değil bu sorunun önüne geçebilmek için sitemiz üzerinden sizlere sunuyorum… Onlarca spor araba, zorlu yarış parkurları, kullanılabilir değişik araç ekipmanları, farklı yarış modları ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör veya dokunmatik yoluyla sağlanmaktadır. Need for Speed No Limits Play Store’da 156.000’den fazla indirilmiştir.









KURULUMU Need for Speed No Limits v1.0.47 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.ea.game.nfs14_row” android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun) Need for Speed No Limits 1.0.47 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.