Cepmax Hakkında Herşey

Cepmax nedir sorunuza en iyi yanıt, büyük emekler verilerek hazırlanmış, farklı ve yaratıcı bir platforma sahip ”Telefon Uygulaması” dır. Sıradan olmayan, dürüst ve hayalleri için yaşamayı seven insanlara hitap eder.
Farkındalığı olan insanların ruhlarını doyurabilecek işler üretmek. Bir yandan da yaratıcı insanlara potansiyelini keşfetme şansı tanımaktır. Cepmax ücretli mi sorunuz için ise tamamiyle ücretisiz kullanım sunulmaktadır. Peki Cepmax kurucusu kim Mersin’de temelli atılan şirketin tepe ismi. Son olarak CEPMAX Ekibi olarak bir şeyi daha devam ettirmek istiyoruz. “Dürüst İş Yapma” ahlakını sürdürmek, kimseyi kandırmadan, markaya değer verip çalışan insanlara daha fazla değer vererek yaklaşmak, bu konuda diğer markalara da öncülük etmek.

Daha Fazla Bilgi için Benimle WHATSAPP ile iletişim Kur.

Cepmax Nasıl Para Kazandırır 

Cepmax Nasıl Para Kazandırır temel olarak uygulama içerisinde bulunan google reklamları, reklam videoları üzerinden kazandırmayı hedefleyen cepmax mobil uygulama ile günlük 24 adet görev ile 3.6 tl kazanabilir aylık ise 108 tl kazanabilirsiniz. Cepmax para kazanma adımınızı atmanızda size yardımcı olabiliriz iletişim bölümünden bizimle iletişim kurabilirsiniz.  Aynı zamanda cepmax uyglaması içerisinde bulunan bazı özellikler: Burçlar, Maç Sonuçları, Sosyal Medya İçerikleri, Fatura Ödeme Merkezi, Uçak ve Otobüs bileti Satın alma, İlanlar, Görevler, Sağlık, Kadınlar için özel platform, Erkekler için özel platform, Yemek Tarifleri, Haberler gibi bir çok seçenek ile Cepmax nasıl para kazanılır sorunuza yanıt verdiğimizi düşnüyorum.

Cepmax Kazanç Planı Tablosu 

Referans Cepmax Kazanç Planı küçük kazançlar olarak görülse sayılar arttıkça ciddi kazançların kapısını aralayabilir. Cepmax network ağı unilevel sistem ile çalışmaktadır. Yani sizinle başlayan 10 alt derinliğinize kadar, sizin takımınızda ki kişilerin her reklam izlemesinden 0.1 tl size aktarılır. Burada da Cepmax ekip kazancı ile ilgili detaylı açıklamalarda bulunacağım.  Her görev sistem 0,01 kuruş sponsorlara verir. 24 görev X 0,01 kuruş = 0,24 kuruş bir kişiden günlük kazanç Bir sponsor ekibindeki her kişinin 24 görevi yapması halinde günlük 0,24 kuruş kazanır. 0,24 Kuruş X 30 gün = 7,2 TL bir kişiden gelen aylık kazanç.


Buna göre; Bir sponsor ekibinde 100 kişi varsa ; 100 Kişi X 7,2 TL = 720 TL aylık kazanç elde eder. Bir sponsor ekibinde 500 kişi varsa ; 500 kişi X 7,2 TL = 3600 TL aylık kazanç elde eder. Bir sponsor ekibinde 1000 kişi varsa ; 1000 kişi X 7,2 TL = 7200 TL aylık kazanç elde eder.

 Cepmax kazanç tablosu
ile genel olarak takım kazancınızı hesaplayabilirsiniz. Bu konuda daha fazla yardımcı olmamızı isterseniz bizimle iletişime geçmenizi öneririz. Size 24 adet görev verilir. 24 adet görev içerisinde 3’er adet reklam, video vb. görevleri tamamlamanız istenilir. Her görevin değeri 0.15 tl’dir. 24 Görev X 0,15 kuruş = 3,6 TL günlük kazanç 3,6 TL X 30 gün= 108 TL aylık kazanç. Aylık bir kişinin net kazancı 108 TL dir. (Bu rakamlar başlangıç için ileride günlük 4 tl olarak sabitlenecek ) Cepmax Referans işlemleri hakkında bu başlığı açtık. Cepmax referans kodu alma işleminizi kayıt olduktan sonra hesabınızı açarak hesap ayarları bölümünden alabilirsiniz. Sizde referans kodunuz ile çevrenizde ki kişileri bu fırsat ile tanıştırabilirsiniz. Cepmax Kariyer Planı ile takımızdan extra kazançlar elde edebilirsiniz. Aşağıda ki başlıklarda adım adım kariyer basamakları ile kariyer şartları anlatmaya çalıştık. Cepmax kariyer yapma adımları aslında çok kolay başarılabilecek ve her basamak ile kazancınızı katlayabileceksiniz.





Merkür Kariyeri : Takımınızda toplam 10 kişi olması istenir.

Mars Kariyeri : Takımınızda toplam 100 kişi olması istenir.

Venüs Kariyeri : Takımınızda toplam 500 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %2

Dünya Kariyeri : Takımınızda toplam 2,500 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %5

Jupiter Kariyeri : Takımınızda toplam 5,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %8

Satürn Kariyeri : Takımınızda toplam 10,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %11

Uranüs Kariyeri : Takımınızda toplam 25,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %14

Neptün Kariyeri : Takımınızda toplam 50,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %17

Pluton Kariyeri : Takımınızda toplam 250,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %20

Güneş Kariyeri : Takımınızda toplam 500,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %23


Cepmax Android ve ios Kurulumu indir Cepmax Android ve İos Kurulumu İndir; Ücretsiz para kazanma yolu olan bu projede Cepmax uygulaması nasıl indirilir konusu hakkında detaylı videolu açıklamada google play yada app storeye Cepmax uygulaması indir başlığı ile arama yapıldığında firmanın uygulaması karşınıza gelecektir. Fakat firmanın uygulaması haricinde ki benzer uygulamaları indirmemeye özen göstermenizi öneririm.

Cepmax avantajları ve özelliklleri


Daha Fazla Bilgi için WHATSAPP ile iletişim Kur.